Αρχική .::. Δραστηριότητες .::. Εκδρομές .::. Εκδρομή στα Μπίτολα

Εκδρομή στα Μπίτολα

Μονοήμερη εκδρομή στα Μπίτολα

     Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Μπίτολα  στις 10 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Αναχώρηση από την Κοζάνη στις 08:00 από τον σταθμό των τρένων με ενδιάμεση στάση στην Πτολεμαΐδα για επιβίβαση των συναδέλφων στις 08:30,έπιτα συνεχίζουμε για τα σύνορα (απαραίτητα ταυτότητα ή διαβατήριο νέου τύπου) για να φθάσουμε μετά από μισή ώρα περίπου στη γειτονική μας Μπίτολα-Μοναστήρι με την ελληνική ονομασία. Το δεύτερο σημαντικότερο διοικητικό, πολιτιστικό, βιομηχανικό, εμπορικό, εκπαιδευτικό, αλλά και πληθυσμιακό κέντρο της χώρας. Υπήρξε σημαντικό εμπορικό σταυροδρόμι μεταξύ Αδριατικής, Αιγαίου και Κεντρικής Ευρώπης, έτσι κατά την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν γνωστή με το προσωνύμιο η “πόλη των προξένων”, καθώς πολλές Ευρωπαϊκές χώρες διέθεταν Προξενεία τους στο Μοναστήρι. Σήμερα στην πόλη του Μοναστηρίου ζουν αρκετοί γηγενείς Έλληνες και άλλοι που διατηρούν επιχειρήσεις εκεί. Περιήγηση της πόλης. Θα περιηγηθούμε σε Βυζαντινές εκκλησίες και εάν είναι ανοιχτός ο χώρος θα επισκεφθούμε την Αρχαία Ηράκλεια. Μεσημεριανό  γεύμα σε τοπική ταβέρνα . Η ιστορία των χάλκινων. Επιστροφή στη Κοζάνη μέσο Πτολεμαΐδας αργά το απόγευμα.

     Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το ποσό που αντιστοιχεί το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου επικοινωνήστε με την κ. Καιτσιου Σουζάνα στο τηλέφωνο 2461022099 ή τον Τσιάνα Βασίλειο   στο τηλέφωνο 2461024599- 6974493340 ή τον Ανεβλαβή Γαβριήλ στο τηλέφωνο 6974822966.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου και τα μέλη των οικογενειών τους .

8 € /άτομο

Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου.

10 €/άτομο

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα των μελών του Πολιτιστικού Κέντρου και των οικογενειών τους έναντι τρίτων ανεξαρτήτως τις ημερομηνίες δήλωσης.


Πίσω
Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1